Saada vihje

Parimasse õunakooki mahtus ka porgandit ja mandlijahu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kuido Saarpuu
Copy
Artikli foto
Foto: Silvi Lukjanov

Täna toimuval Türi õunafestivalil selgitas žürii välja parima õunakoogi, õunaveini, õunamoosi ja alkoholivaba õunajoogi. 

Žüriisse kuulunud Järva Teataja ajakirjanik Silvi Lukjanov andis teada, et parima õunakoogi valmistas Valli Järve.

Koogi valmistaja tunnistas, et sellise retsepti järgi (tavaretseptile oli tervislikkuse mõttes lisatud riivutd porgandit ja mandlijahi) valmistas ta kooki esimest korda. 

Parima veini valmistas Liia Kanne, õunahoidise (õuna-aprikoosi moos) tegi Valli Järve ja parima õunajoogi valmistas Reet Länkur.

Tagasi üles